Wij zijn gestopt met onze activiteiten.
Autobedrijf Vullings Best
Waar u uw Kia of andere merken aan toevertrouwt!

logo_autobedrijf

AD MOBILITEIT SERVICE

Het gebeurt zelden, maar autopech kan op de meest onhandige momenten roet in het eten gooien. Voor de automobilist die liever niet met pech komt te staan, is er de AD Mobiliteit Service. Met de zekerheid van deze service bent u altijd en overal snel weer op weg.

Meer informatie over de AD Mobiliteit Service

KIA INTERNATIONALE WEGENHULP

Wij zien graag dat u onbezorgd van uw Kia geniet. Maar mocht u onverhoopt toch een keer stranden dan bent u verzekerd van gratis hulp bij pech. Uw ongemak wordt tot een minimum beperkt en u bent zo snel mogelijk weer op de weg. Optioneel nu ook pechhulp voor uw aanhangwagen of caravan.

Bovenop alle andere garanties van Kia, zoals hieronder aangegeven, heeft u ook recht op de levenslange Kia Internationale Wegenhulpgarantie. Daarmee kunt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa.

De Kia Internationale Wegenhulpgarantie is telefonisch bereikbaar:
vanuit Nederland: 0888 – 542 542 (0888- kia kia)
vanuit het Buitenland: 0031 – 888 542 542

DE VOORDELEN VAN DE KIA INTERNATIONALE WEGENHULPGARANTIE

  • Hulp ter plaatse of wegslepen naar de dichtstbijzijnde dealer
  • Vervoer naar huis per openbaar vervoer, taxi of vliegtuig
  • Vervangend vervoer (maximaal klasse B – bijv. Kia Rio)
  • Hotelovernachting
  • Overdraagbaar bij verkoop van uw Kia
  • Geldig in heel Europa

sw_365x143WANNEER HEEFT U RECHT OP DE GRATIS KIA INTERNATIONALE WEGENHULPGARANTIE?

Na aankoop van uw Kia krijgt u 3 jaar gratis K.I.W. indien u elk jaar langs komt bij de kia-dealer of Kia-reparateur om uw K.I.W. te verlengen en een nieuwe MijnKia klantenkaart op te halen. Ook na die 3 jaar kan de K.I.W. jaarlijks verlengd worden bij een onderhoudsbeurt en i.c.m. de Kia Family Card. Vraag uw Kia-dealer of Kia-reparateur naar meer informatie of lees de voorwaarden.

kia-carens-engineSTANDAARD 7 JAAR GARANTIE

Kia kent verschillende mogelijkheden m.b.t. de fabrieksgarantie die per model kunnen verschillen:

  • 7 jaar volledige garantie
  • 7 jaar garantie (waarvan de laatste 2 jaar alleen op de motor en transmissie)
  • 3 of 5 jaar lakgarantie
  • 6 of 10 jaar carrosseriegarantie

Meer informatie over de unieke 7 jaar garantie van Kia Motors Nederland.

caravan_365x169

NU OOK VOLLEDIGE PECHHULP VOOR UW CARAVAN OF AANHANGWAGEN

U kunt uw K.I.W. dekking uitbreiden met de optionele caravan- of aanhangwagendekking. Vanaf €19,95 kunt u een jaar lang onbezorgd op weg. Mocht u met uw Kia stranden ten gevolge van mechanische of elektronische pech, dan wordt ook uw eventueel aangekoppelde aanhanger naar de dichtstbijzijnde garage vervoerd. Reparatie, vervanging of repatriëring van uw aanhanger is echter niet in de K.I.W. dekking (Basis of Uitgebreid) opgenomen. Daarom kunt u nu een separate caravandekking afsluiten bij Kia.

INTERNATIONALE DEKKING

Met uw aanhangerdekking wordt u in binnen- en buitenland geholpen wanneer de stranding is veroorzaakt door mechanische pech of ten gevolge van een lekke band. Kan uw caravan niet binnen 48 uur worden gerepareerd, dan wordt er samen met u naar één van de volgende oplossingen gezocht: • Uw caravan (en bagage) wordt getransporteerd naar één op te geven adres in Nederland. • U krijgt (in het buitenland) de beschikking over een vervangende caravan, indien beschikbaar, voor de duur van maximaal 14 dagen. • U krijgt (in het buitenland) een bijdrage voor hotelkosten (o.b.v. logies en ontbijt) indien u ter plaatse geen verblijfplaats heeft. U krijgt maximaal 80,- (incl. BTW) vergoed p.p.p.n. voor de duur van maximaal 14 dagen.